Sunday, September 5, 2010

cinta itu indah

actually, ape perasaan korang gaknye bila terima lamaran? mesti best kan..same la macam aku.. malam tadi aku rasa dunia ni macam aku yang punya,...hehehehe..

"janji taw jadi isteri ****"
"isTHREE or isteri?" sempat lagi aku test power..
"ok janji kalau kte ade jodoh..tapi kalau kte xde jodoh nak buat camne?"
"janji jugak jadi isteri ****"

aku pon setuju... tapi setuju aku pabila aku benar-benar jadi milik dia... aku takut nak berjanji tatkala aku sendiri belum taw hitam putih tentang keadaan diri dia yang sebenarnya.. maksud aku, keadaan dan situasi dia sekarang.. aku tahu dia dalam keadaan yang belum betul2 clear dari komitmen dengan orang lain.. aku? lain la.. tak terikat ngan komitmen mane-mane pon...

nak je aku cakap "YES, I DO"... lalu cincin pon disarungkan ke jari manis aku..hahaha...  amboihhh, angan-angan minah jenin je aku ni... berangan tak habes..

2 comments:

adel said...

bes ar kena propose nehhh

BeLLe said...

taw xpe..cinta itu indah :D
lagi best kalo saye dapat memiliki cinta yg indah itu :D
cuma wat masa skang cinta yg indah itu masih belum berpihak kepada saye :(