Monday, November 21, 2011

Guess again

Owh yeahhh

Kalau dah namanya kaki shopping, memang dah tak boleh nak lari dari menghabiskan duit. Hari tu Parkson ada buat sale. So dapat rembat 3 purse Guess. Tapi bila balik rumah, 1 dah dijual. So tinggal aje 2.

Adik ipar cakap "akak ni minat sangat barang Guess".. Akak iparnya hanya boleh senyum. Alhamdulillah selagi mampu milik ni boleh la nak beli. Semoga Allah permudahkan rezeki buat hambaMu ini. Nak juga rembat brand lain tapi belum sampai seru lagi. Insyaallah.

3 comments:

Anonymous said...

sangat menarik, terima kasih

Diana2u said...

Hadiahkn utk aku 1!!! :)

BeLLe said...

hahaha eh pengantin baru sempat lg baca blog