Monday, July 30, 2012

Gadget Galaxy/Apple/HTC and my business.

 Assalamualaikum. Ehem, dah lama tak update blog. hihihi dah kena berleter tak update, pun still berkeras jugak. Uiks, ingat tak hari tu pernah story sebab nak update hadiah anniversary untuk asben. Yeah, tu la gambar kat bawah ni. Tapi belated present la. Almaklumlah, banyak sangat lubang yang nak kena tutup. So dah ada bajet, baru boleh belikan. SAMSUNG GALAXY SIII. My first order and hot selling. Oh bagi yang tak tahu, kite ni jual handphone. Dah lama jual tapi sebelum ni silent-silent je. Harga memang lagi murah dari kedai tapi barang sama je sebijik sebijan macam kat kedai. Cuma kite takda kedai dan dapatkan stock dari supplier. Member jugak supplier tu. Ramai sangat yang bertanyakan, ori ke hp ni? Ada warranty ke hp ni? Hummmm, letih sebenarnya nak jawab tapi kena jawab jugak. Ye sayangku, hp ni ada warranty. Kalau beli samsung, warranty dengan samsung. Kalau beli iphone/ipad, warranty dengan Apple. Warranty 1 tahun ye adik-adik tuan puan.

 Saksikanlah model tilam vono ni. hahaha. Masa ni kan asben suka sangat la dapat hp. Tidur pukul 3 lebih sebab asyik dok belek-belek hp tu. Me? Minat la jugak tapi tak la teruja sangat sebab bukan aku yang punya. Kelebihan SIII ni boleh google ye. Tak reti aku nak explain gadget-gadget canggih ni. Takpun tanya pada orang yang dah pakai. takpun pergi riki kat kedai. 

 Galaxy SIII Marble White. RMxxxx.xx.
hahaha sengaja la sembunyikan harga. Mane boleh display. kang nanti ada je orang yang kejar aku. Bukan aku tak tahu ada yang siap hangin sebab aku jual murah dari dorang jual. Bukan apa, bagi aku, aku tahu aku dapat murah. Aku juga tahu aku tak mampu nak pakai hp mahal-mahal ni memandangkan komitmen aku memang banyak. Bila aku dah dapat harga murah dari kawan aku, apa salahnya aku jual murah jugak. Win-win situation. memang harga yang aku jual lebih murah dari harga market. Barang original ok. Lagipun sekali aku beli, banyak jumlahnya. So boleh la dapat murah dan aku jual pun murah la. Kan? lagipun buat apa nak cas mahal-mahal. Aku bukan bayar sewa kedai pun.


 Ni iphone4s. Adik punye order. Happy la dia dah dapat hp baru. Sila privilege card ok. Barang-barang dalam box tu termasuk charger dan earfon sume tu include la.

At last but not least, aku jugak menjual screen protector. Banyak jenis screen protector ni. Tapi untuk customer yang beli hp dengan aku je aku kasi free. kalau korang gi buat sendiri kat kedai, anggaran RM20-RM50 la nak buat screen protector. Tak caya pi tanya kedai sendiri. ni bukan screen protector yang clear tu, ni yang diamond gold, diamond matt, privacy 4 way, privacy 2 way and diamond clear.

7 comments:

aslina majid said...

salam... pm rega iphone 4s boley kat aslina.majid@gmail.com

Izana Nordin said...

uwaaaa.. kena tunggu wet jatuh kt riba dulu.. huhu

Anonymous said...

salam..blh x pm harga iphone 4s and samsung galaxy 111 kt saya...
sya_uraisya@yahoo.com

Ayu Idayu said...

Slam kak masih biz jual hp x? Bleh x htr kt email sy senarai harga model iphone 4 n blackberry. Yuen8789@yahoo.com. Tq

Ayu Idayu said...

Slam kak masih biz jual hp x? Bleh x htr kt email sy senarai harga model iphone 4 n blackberry. Yuen8789@yahoo.com. Tq

Wark Slumber said...

salam saya mahu order s3 dengan note 1,iphone5 dgn amaunt yg banyak so boleh dapat harga cantik x??urgent kol me 0123446862 plzz

Anonymous said...

as salam.. boleh pm harga shadeeya@yahoo.com