Wednesday, December 12, 2012

Koleksi Hello Kitty

Halluuuuuuuu

Lamanya tak berkumandang. Macam glamer je ekau. Mood nak cuci sawang kat blog ni masih merudum lagi tapi kalau suruh berjalan, aku sanggup jadi orang pertama. haha dasar ada tahi lalat kat kaki.  Sharing is caring kan. So sementara gambar-gambar yang dah ditransfer dari hp ke pc ni dah siap dalam folder masing-masing, maka aku pun kerajinan la nak update blog. Ni semua gara-gara pergi Kursus 5S kat Sabah. Entry pasal Sabah nanti aku ceritakan ye. now nak story sal koleksi Hello Kitty yang aku dok gila-gila kan sangat. I don't know why. Mmmm maybe cute sangat kot.


Ni koleksi casing handphone galaxy note aku. Untuk bb bold4 tu aku tak jumpa lagi la. Harga casing hello kitty ni RM20. Murah kan? Nak taw ke mana beli? Mmmmm Uptown Damansara. Cari je kedai nama tokeinya ustaz. Pakai spec dan kopiah.


Kalkulator ni pemberian dari kak ipar. TQ along. dia belikan untuk dia 1 dan untuk aku 1.  Oh lupa. Ada 2 set lagi kalkulator. 1 kalkulatorsaintifik beli kat Hatyai, 1 lagi kalkulator biasa empat segi beli kat Kenanga Mall.


Ni koleksi sendiri beli. Mousepad aku beli kat The Mines, berdepan dengan Apple Store The Mines. Tinggal 1 je lagi masa tu. RM10. Cute! Stationary set tu plak aku beli kat Kenanga Mall.
 

 Towel ni Kak Fisah yang kasi. TQ akak. Bintang-bintang lagi. Cute!


Ni takda apa-apa pun. Ni aku buat sendiri dalam handphone. Masa ni layan hati yang tengah macam jelly tu. So banyak lagi yang aku tak sempat nak snap. Ada beg, pen, buku nota, keychain, apa lagi? Kasut? OTW. hahaha dah ushar dah hari tu kat Times Square. Jenama Vans. kan dipertimbangkan untuk kelulusan bos kat rumah tu.

1 comment:

norfadilah keliwon said...

ass salam sis..hi tumpang bertanya..kat mn ada kedai hello kitty?sbb sy dah lama nk dptkan kalkulator hello kitty..tq sis.