Wednesday, September 1, 2010

kisah aku, clarks dan manhattan


now dah 1 september..macam tak caye je kan dah nak akhir tahun..gembira aku tapi sedih pon ade jugak..tapi takmau la aku citer sal sedih-sedih ni... kisah aku hari ini, patutnye aku pergi berbuka puasa dengan orang lain tapi disebabkan telah dicancel 2 jam sebelum,so aku pon wat keputusan untuk berada di Alamanda dan meneruskan hajat aku window shopping... boleh caye ke aku ni kalau setakat nak window shopping je? huhuhu... jangan harap la... 1st hasil aku hari ni...teng teng teng


haha..ape motif aku beli baju ni?sebab ade gambar gurl kat baju tu then ade blink-blink..hehehe.. aku tak tahu la lately aku minat sangat ngan baju-baju yang ade gambar gurll..style kate aku... nak tahu kisah selanjutnye tentang aku dan clarks? haaa... gara-gara aku nak gi guess, aku ternampak la ade sorang pakcik ni pegang paper bag clarks... tiba-tiba aku teruja giler! pusing punya pusing, aku pekena sepasang kasut namenya BEAUTY SPOT kaler dark grey pat.... sebab ape aku pilih? sebab aku selesa dan aku confident bile berjalan.. tumitnye tebal..hehe almaklumlah dengan berat badanku yang semakin bertambah ni, mane aku confident nak pakai tumit besar lidi.. aku ade jugak beli high heel guess kaler pink lagi tu tapi sayangnye aku simpan je dalam kotak tu.. takut aku nak pakai kasut tinggi melayut 5 inci..alasan aku "takpe, nanti senang2 buat je hantaran" kihkihkih... ntah biler aku nak kahwin...so ni la kasut yang aku pilih selama berjam-jam tadi tu..

 dan akhir sekali kisah aku di Manhattan... taw ke kat mane? kat alamanda je la.. Manhattan fish market... cukup la aku rase tu mungkin kali terakhir aku ke sana.. tak kena dengan selera aku..makanan bukan main mahal tapi tak sedap.. kalau aku tahu, baik aku gi makan secret recipe je.. haishhhh...merungut plak..kan dah rezeki depan mate tu, bersyukur la.... hehehe...tapi vanilla milk shake yang aku order pon sedap jugak.. aku ade terperasan ade kedai nasi beriani bersebelahan kedai manhattan ni.. yeaahhhhhh,dalam kepala aku ni dah berlegar-legar nak makan kat situ akan datang...tunggu yea..hehehe...ni kenangan ngan adik aku n kawan die..rindu plak kat adik-adik aku..walaupon aku ni kakak yang garang, tapi aku sayang adik-adik aku ni...hehehe... susah nak cari kakak yang baik macam aku ni... (adessssss, angkat bakul sendirik)

2 comments:

adel said...

azri pon tak suka MFM..tp akak sukeeeee sanggaattttt

BeLLe said...

hummm...x suke..x sedap...