Tuesday, January 18, 2011

yey! dah bergelar tunang orang!

hehe..teruja tak nak tahu lebih lanjut?
yeahh...
Pada tanggal 16 Januari 2011 aku dah selamat bertunang dengan jayanya..
Selanjutnya aku akan hapdet kemudian sebab masa tak mengizinkan..
Bak kata kumpulan Amuk, aku mahu pulang~~~ (dalam nada suara garau Bandi Amuk)



-dah touch down kat kusi hempuk tu-



-bakal FIL, bakal MIL, aku yang cun, mak, ayah-


-family wannabe-
-from left : abg. wadi, along, aku yang cun, saidah, my B-





4 comments:

Diana2u said...

wah..ko dh tunang..tahniah :)

weh sila approve fb aku.. diana dekna :)

BeLLe said...

weh mcd.camne ko taw blog aku nih?

Diana2u said...

aku xtahu la cemane leh aku tersesat kat sini.. sbb aritu aku google ape ntah skali termasuk kat blog ko.hahahaha

BeLLe said...

hahaha....nnt cari aku dlm fb nurul rasyidah suliman