Wednesday, April 4, 2012

Tiket murah ke Universal Studio Singapore (USS)

Selamat pagi. Assalamualaikum.

Hari ni datang je opes, dalam kepala dah set nak kena riki untuk tiket USS. Sebenarnya dah lama riki masa bulan 1, tapi sebab masa tu rasanya terlalu awal so pinda ke bulan April. Hotel dah setel. Kami stay di Tune Hotel JB. Dapat bilik harga untuk 1 mlm RM2.33 include tax. Hehehehe murah kan.

Tiket ni kalau diikutkan murah berbanding beli di kaunter mahupun online. Kalau nak book online, kekadang ada musim yang USS buat offer bagi pemegang kad maybank yang ada buah ceri tu. So kena selalu riki web tu. Sila klik ni untuk rujuk harga tiket bagi USS online booking. So harganya agak mahal bila kita convert ke duit Malaysia (RM).

 http://www.rwsentosa.com/language/en-US/Attractions/UniversalStudiosSingapore/Tickets

 Harga yang dipaparkan adalah matawang Singapore. Belum convert lagi.

Nak murah??

Ready???

KLIK LINK NI


Salam dan selamat sejahtera, saya menjual TIKET TERHAD Universal Studio Singapura (ONE DAY PASS - sah pada hari bekerja, cuti umum atau hujung minggu) sah selama 6 bulan dari tarikh pembelian.



**sila rujuk carta kalendar USS**


Ni adalah penyataan dari beliau sendiri. bukan dari saya. Baca betul-betul.

Sila lihat FB Rosmanizah Abdul Rahman untuk TESTIMONI PELANGGAN atau hubungi
melalui Hp 012-3949154
atau e-mel Lan_ieza@yahoo.com

Cara ke USS
1)Memandu kenderaan sendiri
2)Naik Bas dr JB terus ke USS - RM25 pergi dan balik/person (First come first serve)
3)Private Van ke USS - RM500 pergi dan balik/van(First come first serve)

Bagi tertanya-tanya kenapa harga tiket saya murah kerana rakan saya memiliki syarikat pelancongan di Singapura dan dia dapat membeli tiket dengan pakej yang menarik

NOTA PENTING:
1) Tiket tersebut sah sama seperti anda membeli secara online dari laman web USS(anda boleh call USS untuk pengesahan mengikut Booking Confirmation No).

2) Tidak perlu beratur dan bersesak-sesak untuk membeli tiket di kaunter.

3) Anda hanya perlu print fail PDF dalam kertas A4 untuk masuk ke USS

4) Simpan tiket dan dapatkan cop tangan untuk masuk semula ke USS .

5) Semua permainan dan pertunjukan di USS adalah percuma termasuk ticket masuk.

Cara Pembayaran:
1) Fund Transfer (Maybank atau CIMB) - e-tiket akan dihantar melalui e-mel
2) PAYPAL / Credit Card - e-tiket akan dihantar melalui e-mel (caj 3.4% + RM2 dari total invoice)
3) Jumpa, Tunai dan ambil ticket (exit highway 213 Putra Mahkota)

Saya akan email e-ticket dalam masa 24 jam paling awal atau 48 jam paling lewat)

Do not worry to buy from me..Trusted Seller
here..Online seller since 2009. Buy with full confident.

-FULLY REFUND IF INVALID TICKET-  

Ni adalah contoh tiket USS dari beliau.


Actually, sebenarnya saya dah riki FB Rosmanizah Abdul Rahman, and yes. Memang betul. Ramai dah yang jadi customer dia untuk beli tiket murah ni. Ok, untuk info tips dan tricks boleh terjah blog ni


How do you spend more quality time with family?

So, trip kami nanti harap-harap the best family trip. (trip lagi.. bulan 6 pun trip lagi. Adoiyai) Takpa, the best moment is when you spend time with family and loved ones.

p/s: Akak, bawak la Zara pi sini pehlis!


34 comments:

mohd zulhanafi said...

kenapa tiket tune hotel boleh dapat murah macam tu skali?

BeLLe said...

kena rajin tgk promo kt web tune hotel. penah dpt hrga tune 1sen je utk 1 mlm. :)

misz nano said...

tiket tu dah habes ye ?

rmazz said...

saya nak beli tiket macamana cara

rmazz said...

saya nak beli tiket macamana cara

BeLLe said...

tiket ape tu ye? tiket entry ke uss ke? awak boleh refer kak rosmanizah tu. no tepon die ada saya attachkan kat entry atas ni.

Anonymous said...

Tiket ada x skali dgn shuttle skali adew x??

BeLLe said...

takda. tiket shj. klu awak tido tune hotel, bole la booking shuttle skali.

Nurul Liyana said...

assalammualaikum kak, nak tanya. ticket dia nie betul2 ea bole percaya? hehehe. sbb takut la. first time nk purchase ticket true on9.

nourinoriza said...

kenapa bila saya klik link mudah di atas dia appear mcm ni

"Sorry, we couldn't find the ad!"

Dia dah x jual lagi ke tiket uss murah tu??

Anonymous said...

bole share x pasal tune hotel..condition kat dlm bilik hotel tu ok x...facilities dia pulak mcm mana..thank you

suziela alyahya said...

pls email me the detail...sbb 2nov kami ada rncgn nk ke sana
sim_card07@yahoo.com

suziela alyahya said...

pls email me the detail...sbb 2nov kami ada rncgn nk ke sana
sim_card07@yahoo.com

Anonymous said...

Plz emel detail...plan 22/12 nk pegi masuk uss

norsyuhadah ada said...
This comment has been removed by the author.
norsyuhadah ada said...

plz quote for 2 person on 14 nov 2012

reply email johnsmat84@yahoo.com.my

Adib Roslin said...

boleh dapat harga macam tu lagi ke sekarang?

muffilicious hot-fix fashio said...

salam,
saya nak jual ticket yang saya dah tersalah beli.

saya ada 4 tickets untuk children. saya nak let go hanya RM 400 je.
but untuk 12hb nov.
kalau berminat sila email saya.
elipxgyrl@gmail.com.

thanks

Anonymous said...

salam, harga uss utk 9 Nov brape? TK.

cik dyla said...

salam awak.. ade lagi ke promo tiket awk tu?? kita nak la..kite dah follow awk.. feedback kite balik leh x?

emel kita: fadh.jams@gmail.com

pls need ur revert.. tq awak.. :)

infO@smkprz said...

Tiket utk tahun 2013 ade x?

infO@smkprz said...

Tiket utk tahun 2013 ade x?

yatz said...

kena wat passport dulu ke?

Faezah Che Hasan said...

Akak blh bg phone nom akak. Senang sikit nk citer. Akak blh whatsapp sy 0126496400. Ank2 sibuk nk g singapore tp mak dia x tau cara camner nk save budget.

Faezah Che Hasan said...

Akak blh bg phone nom akak. Senang sikit nk citer. Akak blh whatsapp sy 0126496400. Ank2 sibuk nk g singapore tp mak dia x tau cara camner nk save budget.

Abdul Hakim Hamdzah said...

nak tiket murah untuk 6hb Januari 2013 ni untuk 2 dewasa..kanak-kanak bawah 2 tahun masuk percumakan?..emailkan pada saya hakim1905@gmail.com

Anonymous said...

macam mana nk dpt ticket uss tu?utk mac 2013 ,please hit me back Yohanis@2t.com.my
thankyou!

nisa said...

Nak tiket murah LEGOLAND MALAYSIA? Sy pun jual on behalf travel agency juga. RM70 per adult/child for open date atau date tickets. Ramai dah beli ngan saya. Boleh refer facebook page kami. http://www.facebook.com/pages/Legoland-Tickets-Special-Promotion/406125792799253
thanks :)

Fasya Zamri said...

I am interested to buy the ticket. Please email me as soon as possible. Im going to USS on 24th May 2013 which is another two weeks. Thanks sis :)

fasya_syahira@yahoo.com

samba zack said...

Salam...
Saya dah try call...baru nak cakap dah diputuskan line...saje nak tanya betul ke promo ni....kalau call pun tak nak jawab...even I try call balik line tu seolah-olah di-enggage-kan. Kalau pendapat saya....ini dah macam nak tipu je....kalau betul angakatla tefon dan jawab baik-baik. Hope takde orang yang kena tipu lagi. I syorkan line ni ditutup terus.

BeLLe said...

bole direct call kak rosmanizah tu. saya baru je booking 6 tiket dgn dia.ok je. laman web mudah tu dah takda. saya x delete sbb post ni dah lama.

Travel Delight said...

tiket to universal studios singapore now have super promotion: universal studios singapore tiket + lunch voucher + snack voucher + shopping voucher + car park voucher!

safarina mohd fadzil said...

thanks fer da info . tgh plan nak ke sana 28/11 ni. huhuh.. tgh tggu akak tu reply

USS Online Booking said...

Salam akak, terima kasih kerana share. saya pun ada jual juga tiket murah ke Universal Studio Singapore (USS). boleh refer website saya tiket murah ke universal studios singapore (USS). tq akak =)