Wednesday, March 20, 2013

Memerlukan penceramah untuk projek KIK?

Assalamualaikum.

Baru dapat panggilan dari Tuan Haji Baharin. My sifu KIK. Katanya ramai yang bagitahu beliau yang dorang banyak cari info KIK menerusi blog ni. Beliau sangat aktif dalam dunia KIK dan berpengalaman luas sehingga diiktiraf di peringkat international.


dan


Sila booking kalau nak suruh datang ke tempat masing-masing kerana beliau masih lagi terikat sebagai penjawat awam. *Kalau nak tengok tuannya, kena cari dulu la gambar. tak ingat letak kat folder mana.*  Bagi melebarkan sayap ilmu pengetahuan tentang dunia KIK ni, saya dengan ini mengumumkan  *drum roll* 
nombor telefon beliau.

 012-2835205


Tuan Haji Baharin bin Yahaya
Kastam Diraja Malaysia
Cawangan Pelabuhan Klang

Terima kasih

p/s : Bos, boleh la belanja ikan bakar Port Klang camni. huahuahauhau

1 comment:

Fazli Mat Arifin said...

As Salam, Tn. Haji Baharin masih aktif lagi ke KIK?